Contact

bulthaup concept
Rue Franz Merjay 58
1050 Brussels (Elsene)
info@bulthaupconcept.be

 

Openingstijden

bulthaup concept heet u welkom van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u en op afspraak.

de architecten
voor uw keukenontwerp

de keuken, de living space van uw interieur

de keuken, de living space van uw interieur

Voor de particulieren-projecten, helpen Bernard en zijn binnenhuisarchitecten, Jean-Christophe en Géraldine, u bij het vormgeven van uw keuken, om de juiste balans te vinden tussen elementen en materialen.

Zij brengen u een nieuwe visie op de schikking van uw volumes, en stellen u keukenopstellingen voor, die uw manier van leven en circulatie beantwoorden.

Uw verwachtingen, uw behoeften, maar ook uw technische beperkingen worden tot in het kleinste detail bestudeerd om u een multifunctionele, gepersonaliseerde en gezellige keuken aan te bieden.

Neem contact op met ons team voor een offerte op maat.

bulthaup woluwe als projectpartner

bulthaup woluwe als projectpartner

Als één van de onomzeilbare partners in de privé-sector, heeft bulthaup met succes zijn intrede gemaakt in de projectmarkt, een sterk groeiend segment in de residentiële vastgoedmarkt.

Sinds 2006 is bulthaup woluwe uitgegroeid als toppartner voor residentiële projecten in België.

De interieurarchitecten van bulthaup woluwe, Géraldine en Laura, bieden kwaliteit op maat en zonder toegeving. Ze staan ten dienste van de klant om hun droom waar te maken : elke bulthaup keuken is gecreeërd door hen, van wie de rode draad is kwaliteit, design en ergonomie voor een gezellig samenzijn.

Ontdek de klanten die ons vertrouwen voor de ontwikkeling van hun projecten : Immobel, BPI, DIFF, Dare2build, Urbinvest, ...

Voor meer informatie: e-mail ons immo team